Intracom Telecom: Ανακοινώνει Πρωτοποριακό Σύστημα 30 Gbit/s E-Band xHaul στο MWC Las Vegas 2022

20 Σεπτεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοινώνει το πλέον εξελιγμένο προϊόν ασύρματης μετάδοσης, το UltraLink™-XR80 E-Band xHaul ραδιοσύστημα. Η εταιρεία παρουσιάζει το UltraLink™-XR80, κατά τη διάρκεια του MWC Las Vegas 2022, 28-30 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερό της με αριθμό W1.540.

To UltraLink™-XR80, είναι το κορυφαίας χωρητικότητας Ε-Band (71-76 / 81-86 GHz) ραδιοσύστημα της αγοράς, το οποίο είναι ιδανικό για εφαρμογές μετάδοσης δεδομένων προς σταθμούς βάσης 5G. Η ασύγκριτη χωρητικότητα που επιτυγχάνει, ξεπερνά τα 30 Gbit/s πλήρους αμφίδρομης ασύρματης επικοινωνίας (full duplex) με μόνο μία ραδιο-μονάδα, ενώ το υψηλό κέρδος μετάδοσης του συστήματος υποστηρίζει μακράς εμβέλειας ζεύξεις. Το UltraLink™-XR80 προσφέρει τις πιο προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης συνδυαζόμενο με δικτυακούς κόμβους που βασίζονται στις αρχές της ανοιχτής και αποκεντρωμένης αρχιτεκτονικής. Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με κόμβους Disaggregated Cell Site Gateway (DCSG), που βασίζονται στις προδιαγραφές του Telecom Infra Project (TIP), για την παροχή υπηρεσιών δικτύωσης επιπέδου 2 (Carrier Ethernet) και επιπέδου 3 (IP/MPLS/Segment Routing) μέσω των πολλαπλών του διεπαφών 10GbE και 25 GbE. Επιπλέον, υποστηρίζει τη δυνατότητα διανομής συγχρονισμού υψηλής ακρίβειας μέσω δικτύου Ethernet/IP.

Οι πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και Internet μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του ραδιοσυστήματος UltraLink™-XR80, χρησιμοποιώντας το ως μια εναλλακτική λύση, οικονομικότερη, ευκολότερη και γρηγορότερη στην εγκατάσταση από τις οπτικές ίνες, η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες μετάδοσης δεδομένων xHaul (backhaul, midhaul and fronthaul) σε δίκτυα πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας (RAN) και ειδικά σε ανοιχτής αρχιτεκτονικής δίκτυα που βασίζονται σε προδιαγραφές O-RAN .

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, σημείωσε: “Το UltraLink™-XR80 είναι η λύση που απευθύνεται σε παρόχους 5G δικτύων που θέλουν να αναπτύξουν γρήγορα ένα αξιόπιστο δίκτυο. Το UltraLink-XR80 είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης τεχνολογικής έρευνας και περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες, καθιστώντας το, το μοναδικό ραδιοσύστημα xHaul, διαθέσιμο σε παρόχους 5G. Είναι η εξέλιξη του χαρτοφυλακίου μας με τις Ε-Βand λύσεις, οι οποίες αξιοποιούνται από τους παρόχους δικτύων από το 2015.”

Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων.

Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ