ADUS: Μια ακόμα σημαντική βράβευση για την ADUS στα Supermarket Awards ’22 στην κατηγορία ”Προωθητικές Ενέργειες / Υπηρεσίες”

26 Σεπτεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Μία ακόμα σημαντική βράβευση για την ADUS στο πλαίσιο των Supermarket Awards ’22, για τις υπηρεσίες προώθησης προϊόντων εντός των σημείων πώλησης, στην κατηγορία «Προωθητικές Ενέργειες / Υπηρεσίες». Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου σε μια λαμπρή παρουσίαση υψηλών καλεσμένων και βραβευθέντων επιχειρήσεων. «Κάθε βράβευση αποδεικνύει ότι ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας διαχρονικά και ότι το φάσμα και η ποιότητα των υπηρεσιών μας αναγνωρίζεται», δήλωσε ο CEO της εταιρείας κος Τάκης Λουκέρης.

Ο θεσμός των Supermarket Awards πρόσφερε για 11η χρονιά την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του κλάδου να διακριθούν για τις πρωτοβουλίες τους, που συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση των στρατηγικών τους στόχων σε όλους τους επιμέρους τομείς, αλλά και στην αναβάθμιση συνολικά του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων. Μέσω των βραβείων αναγνωρίστηκαν και επιβραβεύτηκαν εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά, στοχεύοντας στη διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα.

ADUS

Η ADUS, διαγράφοντας εδώ και 10 χρόνια συνεχή ανάπτυξη, παρέχει εξειδικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις  του  οργανωμένου Λιανεμπορίου στην Ελληνική και στη Διεθνή Αγορά.  Εφαρμόζει ένα πρωτοπόρο Outsourcing Business Μodel στους τομείς: (α) Merchandising και Παραγγελιοληψία, (β) Υπηρεσίες Προώθησης  πωλήσεων (γ) Υπηρεσίες Τοποθέτησης και Αναδειξης  Προϊόντων και (δ) Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας. Στρατηγική της ADUS είναι η μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους και η επίτευξη των στόχων των πελατών μας και η ενδυνάμωση και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η ADUS εξυπηρετεί 2.000 σημεία ανά την Ελλάδα, με 80.000 επισκέψεις το χρόνο, 1.000.000 παραγγελίες το χρόνο, με Εξειδικευμένη ομάδα 30 Πωλητών & merchandisers. Για την παρουσία της στην ελληνική αγορά η ADUS έχει διακριθεί, μεταξύ άλλων, για τις υπηρεσίες Outsourcing με το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου Επιχειρηματικό ξεκίνημα χρονιάς στην Ελλάδα.  Η ADUS είναι  μέλος και συμμετέχει ενεργά στον ΣΕΒ, στο Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ