ADAPTIT: Υπέγραψε σύμβαση με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

6 Ιουλίου 2022 | Νέα Μελών

Η εταιρία ADAPTIT υπέγραψε σύμβαση με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την υλοποίηση του έργου «Ψηφιακή ξενάγηση σε μνημεία του θρησκευτικού πολιτιστικού αποθέματος του ιστορικού κέντρου της πόλης των Αθηνών».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ανάπτυξη υλικού ψηφιακών ξεναγήσεων για 32 μνημεία πολιτιστικού, ιστορικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Στο πλαίσιο του έργου θα σχεδιαστούν και υλοποιηθούν 32 τρισδιάστατες απεικονίσεις υψηλής ποιότητας για κάθε ένα από τα προτεινόμενα μνημεία. Τα τρισδιάστατα μοντέλα για κάθε μνημείο θα καλύπτουν τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους.

Για την παραγωγή των τρισδιάστατων μοντέλων των μνημείων θα γίνει χρήση τρισδιάστατου σαρωτή και αντίστοιχου λογισμικού για την πλήρη κάλυψη τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών χώρων των επιλεγμένων μνημείων.
Επιπλέον, θα υπάρξει δυνατότητα ψηφιακών ξεναγήσεων εικονικής πραγματικότητας τόσο μέσα από web browser με την χρήση της κατάλληλης τεχνολογίας, όσο και μέσα από ειδικά σετ εικονικής πραγματικότητας.

Η αξία του έργου ανέρχεται σε 1. 213.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

ADAPTIT

Η ADAPTIT, εταιρεία ICT, ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθιερώνοντας τη θέση της στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών καινοτομιών. Με μια σαφή στρατηγική και εστίαση στο αποτέλεσμα, η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει το πεδίο των δραστηριοτήτων της και να εξασφαλίσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα οργανώνοντας τους πόρους της σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

Η ADAPTIT σήμερα είναι ένας Διεθνής Όμιλος με παρουσία στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας αναλάβει σημαντικά έργα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στην παραγωγή υλικού και λογισμικού, έχει συνεχή παρουσία ως εκθέτης στο Mobile World Congress από το 2012.

Ως SYSTEM INTEGRATOR, η ADAPTIT συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις για να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες προσαρμοσμένες λύσεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας έργα «με το κλειδί στο χέρι».

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ