Επίσκεψη ΣΕΒ και ΥΠΕΞ στην εταιρία Τρικαλινός

Η εταιρία Τρικαλινός, ηγέτιδα στην παραγωγή και εμπορία Αυγοτάραχου και αλίπαστων, υποδέχτηκε στης 24 Ιανουαρίου δεκατέσσερεις υπαλλήλους του κλάδου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, με την επιμέλεια και το συντονισμό του ΣΕΒ.

Η επίσκεψη περιέλαβε τη ξενάγηση στους παραγωγικούς χώρους της πιστοποιημένης μονάδας της Τρικαλινός, την παρακολούθηση των διαδικασιών παραγωγής του αυγοτάραχου, όπου ο κ. Ζαφείρης Τρικαλινός, Πρόεδρος της εταιρίας, εξήγησε τις προκλήσεις και τα μυστικά της παραγωγής του ιδιαίτερου και πολυβραβευμένου κύριου προϊόντος της εταιρίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Δημήτρης Χαλδούπης, Υπεύθυνος πωλήσεων της Τρικαλινός, παρουσίασε την εταιρία μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς/καινοτομίες που εφάρμοσε η τέταρτη γενιά της οικογένειας, προκειμένου να οδηγήσει την εταιρία στην πρωτοπόρα διεθνή πορεία της.

Η κ. Λίλα Κούρτη, Υπεύθυνη Εξαγωγών και Μάρκετινγκ της Τρικαλινός, εξήγησε τις διεθνείς προκλήσεις που η εταιρία αντιμετωπίζει στη δεκαπεντάχρονη εξαγωγική της προσπάθεια και τη συγκίνηση όλων των μελών της εταιρίας, κάθε φορά που τα προϊόντα της ταξιδεύουν σε μια νέα και απαιτητική αγορά.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη γευστική δοκιμή των εδεσμάτων της Τρικαλινός, όπου το ενδιαφέρον υπήρξε αμείωτο, με το Αυγοτάραχο να κερδίζει τις εντυπώσεις με την πολυπλοκότητα και τη νοστιμιά του.

«Η πρωτοβουλία του ΣΕΒ και οι συντονισμένες δράσεις της κας Βίκυς Μακρυγιάννη, Διευθύντριας του Τομέα Διεθνών Σχέσεων & Περιφερειακής Ανάπτυξης και του κ. Απόστολου Μιχαλόπουλου, Συμβούλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄, Διευθυντή της Β1 Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών, να φέρουν τους νέους Εμπορικούς Ακολούθους σε γνωριμία με τις ελληνικές παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην εξωστρεφή τους προσπάθεια, είναι σπουδαία.  Πέραν της ουσιαστικής γνώσης του πλούτου και των υγειών επιχειρηματικών δυνάμεων της χώρας μας, με το βιωματικό αυτό τρόπο τα στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών, αποκτούν γνώση των προκλήσεων που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να υπερκεράσουν, από τα πόστα τους στα Γραφεία ΟΕΥ της Ελλάδας στις χώρες του εξωτερικού», δήλωσε ο κ. Τρικαλινός.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ